Еxeo бе представен на щанда на Seat

Еxeo, новата спортна лимузина на Seat бе представена на щанда на марката на „Автомобилен салон София 2009„. Той е от голямо значение за марката, тъй като с него стъпваме в новия за нашата гама сегмент – D, заяви Антониос Халбес, директор международно бизнес развитие в Аутотехника, представител на испанския бранд у нас. Гордеем се с този модел, тъй като той представя нашия ангажимент да инвестираме в бъдещето, за да подсигурим позициите си на пазара. Щандът на Seat бе изпълнен в емоционалния дух на марката, а представянето на модела бе поверено на атрактивни девойки, предрешени в полицайски униформи.
Най-важните отличителни черти на тази спортна лимузина са дължината от 4,6 м, съчетана с типичния за марката спортен дизайн. Освен това в нея са интегрирани най-новите технологии в автомобилния бранш.
Новият Еxeo ще се предлага с два бензинови двигателя с макс. мощност 150 к.с. и 200 к.с., както и два дизелови с комън рейл от последно поколение (143 к.с. и 170 к.с.). И четирите мотора са с турбокомпресор, но пък производителите обещават нисък разход на гориво и екологичност. Продажбите на модела у нас започват още от този месец с базова цена от 36 490 лв. с начислени всички такси.


Източник: speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар