АУТОБОТИ с папийонки

Петима герои, създадени на базата на модели на Chevrolet, включително четиримата нови герои, са едни от основните звезди във филма “Трансформърс: Отмъщението”, представен от Paramount Pictures и DreamWorks Pictures, чиято премиера в България се състоя на 24 юни 2009 година.
Четиримата нови герои във филма са:
САЙДСУАЙП - стилизирана концепция на Corvette;
СКИДС и МЪДФЛЕП – близнаците АУТОБОТИ, разработени на основата на концептуалните мини модели Beat и Trax на Chevrolet;
ДЖОЛТ - АУТОБОТ, разработен на основата на бъдещия електромобил с удължен автономен пробег Chevrolet Volt;
БЪМБЪЛБИИ е героичен АУТОБОТ, разработен на основата на концептуалния Chevrolet Camaro, който участва в първия филм “Трансформърс” и се връща още по-могъщ.
“Много е вълнуващо, че Chevrolet участва отново в един от най-очакваните филми тази година, заяви Уейн Бранон, вицепрезидент на Chevrolet Europe. - Трансформърс ни дава страхотна възможност да направим връзка с младите хора на техния език. Новите герои във филма представляват промените, които се случват в шоурумовете на Chevorlet – от вълнуващия Chevrolet Spark, който е вдъхновен от концептуалния Beat, до нашето ново поколение електрически автомобили Volt.”
“Трансформърс: Отмъщението” на режисьора Майкъл Бей представя битката на АУТОБОТИТЕ срещу новата заплаха от ДЕСЕПТИКОНИТЕ, които биват победени в опита си да отмъстят за предишния си провал да покорят Земята. Новите герои АУТОБОТИ, базирани на най-новите модели на Chevrolet, се изправят пред нови и много по-силни врагове, които са решени да завладеят Вселената.
”Трансформърс: Отмъщението” е значително по-вълнуващ от първия филм и го превъзхожда по отношение на битките между роботите, заяви Лий Анн Стейбълс, изпълнителен вицепрезидент, отговорен за световното маркетингово партньорство на Paramount Pictures, дистрибутор на филма. - Новите АУТОБОТИ подсилват историята, а тези автомобили на Chevrolet бяха навсякъде по света, където беше и екипът, направил филма. GM отново осигури невероятна подкрепа на създателите на филма.”

Освен Camaro-то, което участваше и в първия филм, останалите модели на Chevrolet ще бъдат видени за първи път на големия екран.

САЙДСУАЙП приема формата на една изящна, визуална концепция, продукт на фантазията на дизайнерите на Corvette. Дизайнът е повлиян от оригиналния състезателен автомобил Stingray, представен през 1959, но също така носи и наследствените черти на други поколения модели на Corvette. Заедно те създават една футуристична форма, която изглежда едновременно като спортна кола и космически кораб.
Базираните на Beat и Trax герои - СКИДС и МЪДФЛЕП, остават верни на дизайна на концептуалните модели, представени през 2007 година на автомобилното изложение в Ню Йорк, като всеки от тях е с нов цвят и някои допълнителни аксесоари. И въпреки че са малки коли, щом се превърнат във воюващи АУТОБОТИ, те нанасят големи вреди на врага.
Друг нов АУТОБОТ е ДЖОЛТ, чийто прототип е Volt - електромобилът на Chevrolet с увеличен автономен пробег. Този модел може да измине до 60 км само на електричество и още стотици километри с помощта на своята задвижваща технология Voltec. Истинският Chevrolet Volt ще промени начина на шофиране в Европа.
Разбира се, отборът на АУТОБОТИТЕ няма да е пълен без БЪМБЪЛБИИ, жълтото Camaro, основано на новия модел, който е по-стилен и по-мощен отвсякога.


Източник: speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар