Огромен интерес към Insignia на щанда на Opel

„Автомобил на годината” - Insignia седан, както и Insignia Sports Tourer не само привличат, но и задържат хората на щанда на Opel на „Автомобилен салон София 2009”. Интересът на хилядите посетители е напълно оправдан. Insignia Sports Tourer предлага водещи технологични решения, „опаковани” в спортна луксозна визия. Дизайнерите на Insignia са придали на задната част на Sports Tourer неповторимо изтънчена стилистична линия, като същевременно с това хармонично са я интегрирали в общия силует. Под динамичната визия се крие интериор, който осигурява простор за петима пътници и съответстващото място за багаж, а общият товарен обем възлиза на 1530 литра.
Експонатът Insignia Sports Tourer е с един от най-предпочитаните двигатели – 2-литровия турбодизел със 160 к.с., и е оборудван с пакет ОРС, който придава още по-голяма динамика и спортно излъчване благодарение на допълнителните заден и странични спойлер, както и на по-големите брони. Освен комби версията на щанда присъства и самият „Автомобил на годината 2009” – Insignia седан, който е с 1,8-литров бензинов двигател и ниво на оборудване Edition с допълнителни ксенонови фарове с най-новата система на адаптивните светлини AFL+ и 18-цолови алуминиеви джанти.
Сред другите звезди в експозицията са черният Opel GT - класически роудстър с разположен отпред двигател, задно предаване, арматурно табло със спортни контролни прибори и перфектно скроен по мярка мек сгъваем покрив. GT се характеризира и с изключително привлекателно ценово равнище – за 37 760 евро с вкл. ДДС клиентите ще получат цели 264 к.с., дело на високотехнологичния бензинов турбодвигател с директно впръскване, с който автомобилът има ускорение от 0 до 100 км/ч за по-малко от шест секунди. В същия спортен дух са и експонатите Corsa OPC с двигател 1,6 Turbo (192 к.с.) и Astra GTC 1,6 Turbo (180 к.с.) с тунинг на Irmscher.


Източник: speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар