Laguna Coupe ще е атракцията на щанда на Renault

По време на „Автомобилен салон София 2009” “Рено Нисан България” ще представи на щанда си в зала 4 пет премиери. Това са Renault Laguna Coupe, Megane Coupe и Clio RS, а до тях и Megane Hatch и Clio Grandtour, екипирано с изключително прецизната си GPS система Carminat TomTom, за първи път достъпна за всички в автомобил от компактния сегмент.
Renault Laguna Coupe е новото въплъщение на автомобилната страст. В комбинация с мощните двигатели шасито с 4 задвижващи колела 4 Control предлага наситено удоволствие от шофирането.
Достоен наследник на Renault Clio III, новoто Clio разполага с характеристики, с които се нарежда сред най-добрите в сегмента. Автомобилът разчита на предимството от опита на Renault в сегмента на малките коли и завидния успех на модела от първото му лансиране през 1990 г. с над 10 милиона продажби в целия свят. Clio "има всичко, което големите автомобили имат" – карта Renault ”свободни ръце”, круиз контрол, завиващи фарове и последно поколение аудиосистема с Bluetooth и USB и др. Моделът предлага и уникалната за компактния сегмент GPS система Carminat TomTom като серийно оборудване на цени без конкуренция на пазара.
От своя страна новото Clio Renault Sport е символ на сила и състезателен дух. Clio RS е с агресивен външен дизайн и успешно пресъздава аеродинамиката на Ф1, която включва уникални технологии за сегмента на компактните спортни автомобили.
Новото предложение на щанда на Dacia ще бъде специалната серия “Ветрен”, която ще направи дебюта си по време на изложението. Лимитирана серия за моделите Sandero, Logan и Logan MCV, които са напълно оборудвани с всичко необходимо за едно приятно и безпроблемно пътуване, на най-достъпните цени на пазара, започващи от 13 990 лева с ДДС.
Не по-малко вълнуващи ще са и специалните ценови предложения, подготвени за клиентите на Renault и Dacia по време на изложението, както и схемите за финансиране, предвидени от Renault Leasing и Dacia Leasing.


Източник:www.speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар