C3 Picasso e премиерата на Citroen

Citroen C3 Picasso e голямата премиера на френската марка на откритото днес софийско изложение. Еднообемният автомобил вече получи няколко награди от престижни медии и потвърди лидерството на Citroen в сегмента. Сред останалите експонати липсва единствено С1, но за сметка на това на щанда с червения си цвят се отличава специалната серия на купето С4byLoeb със своите 150 к.с.
„Автомотор Корпорация” дава отстъпка до 24 процента на цялата си гама в рамките на изложението. Специален гост на фирмата на днешния пресден бе холандката Анук ван Влит, завеждаща отдела за връзки с обществеността на Citroen. „За първи път съм в България и ми е много интересно, бих искала преди да си замина в събота да разгледам поне София – сподели Ван Влит. – Не знам какво точно е положението в страната ви по време на кризата и не бих искала да давам съвети, но може би правителството ви наистина би трябвало да направи нещо, за да стимулира хората да купуват нови автомобили. Това се случва във Франция и Германия, които наистина са производители, но също така в родината ми Холандия, където подобно на България не се правят коли. Очаквайте през есента да стартира новата ни моделна гама DS. Тя е предназначена за хора, които обичат да изразяват своята индивидуалност, а не толкова към определени възрасти.”
За първи път на изложение у нас Citroen се представя с новото лого, въведено през февруари тази година. Покрай новото лого Citroen представя нов имидж, нова идентичност и ново отношение с клиентите, уточни Ван Влит. Тя наблегна на факта, че С5 е увеличил пазарният си дял в Европа пет пъти, а марката е лидер на Стария континент при автомобилите с ниски емисии, за което помага и споменатата намеса на правителствата на Запад.


Източник: speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар