Официалният каталог на софийското автомобилно изложение е готов

На 9 юни от 11 ч в Пресклуб БТА ще се проведе пресконференцията по повод откриването на “Автомобилен салон София 2009”. Тогава ще може да се научи всичко за най-голямото автомобилно изложение в България от организаторите от Асоциацията на автомобилните производители.
След края на пресконференцията всеки акредитиран журналист ще може да получи копие на официалния каталог на софийския автомобилен салон. Обемът на изданието е 430 страници. Предишният брой на каталога получи наградата „Златен чадър” на фестивала MediaMixx 2008 в курорта „Албена”. Каталогът бе отличен като най-доброто издание в категорията “Справочници и каталози” на медийния фестивал.
Годишният автомобилен каталог Motor Show са издава съвместно от “Авто Мотор Шоу” ООД и Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).
Каталогът се издава ежегодно с информация за всички превозни средства, продавани в България, пълна техническа информация за тях и актуална на годишна база ценова информация.
Автомобилната книга на България е официален каталог на “Автосалон София 2009”. Каталожната част включва всички автомобили, които се предлагат на българския пазар, а не само експонатите на “Автосалон София 2009”.


Източник:http://speed-press.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар