Opel показа интериора на Astra

Opel разпространи допълнителна информация и показа интериора на бъдещото поколение Astra, чийто световен дебют ще е на автосалона IAA във Франкфурт през септември. Автомобилът ще предлага качество и лукс като на моделите от по-горния клас, ще е практичен, обемен и много безопасен.
Интериорът на Astra е изработен в стила на Insignia и са използвани същите висококачествени материали. Благодарение на това компактният хечбек с 5 врати предлага чувство за комфорт и лукс, необичайно за този сегмент. В обемния интериор пространството е практично използвано и предлага втора жабка от страната на шофьора, чекмедже под седалката на пътника отпред и много други практични ниши за предмети. Седалките са същите като в Insignia, които спечелиха награда за комфорт. Таблото е оформено в същия стил с “криле” и плавно преминава в страничните панели на купето.
При разработката на интериора на Astra в основата е залегнала безопасността, благодарение на което автомобилът ще е един от най-сигурните на пазара. Специално за него са разработени ново поколение брони, намаляващи деформациите при удар отпред или отзад.



Източник: speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар