Hyundai е най-високо оценената марка сред масовите автомобили според “J.D. POWER“

“J.D. Power and Associates” обяви Hyundai за най-високо оценената марка в масовия клас. Притежателите на автомобили с тази марка са имали най-малко проблеми в сравнение с която и да е друга марка извън “премиум” класа и този на камионите.
В допълнение към силното представяне е и наградата на Hyundai Elantra за най-висококачествен автомобил в компактния клас. От своя страна новият Genesis силно надхвърля изискванията за средно голям “премиум” автомобил.
За последните четири години това е вторият път, в който Hyundai става притежател на този приз. Отличието е както за Hyundai Elantra, така и за Hyundai Accent, който е в топ три на своя клас.
За да се получи този резултат, се отчитат 228 фактора, сред които цялостно удовлетворение от шофирането, поведение на двигател и трансмисия, проблеми на дизайна, дефекти и много други.
„Изпреварването на конкуренцията е още едно доказателство за отдадеността на всички членове на голямото семейство на Hyundai, каза президентът на Hyundai за Америка, John Krafcik. - Също така сме удовлетворени от постижението на Genesis, който стана кола на годината тук, както и от представянето на икономичната Elantra и Accent.”


Източник: speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар