Атрактивни цени за всички модели на Subaru

Въпреки свиването на пазара от края на 2008 г., Subaru може да се похвали със запазване на стабилни продажби до момента, като общият брой на продадените автомобили Subaru е 99. Специален принос за успеха имат новите уникални босер дизелови двигатели, както и развитието на дилърската мрежата на “Субару Моторс Трейдинг” с представителства в София, Варна, Пловдив, Бургас и Габрово.
По време на изложението компанията представя популярния Forester 2,0 бензин с автоматична скоростна кутия и 2,0TD с Boxer Diesel. Това е най-продаваният модел у нас на Subaru, който с универсалността си се харесва на широк кръг купувачи, защото съчетава качествата на лек автомобил и проходимостта на SUV с уникалната система за задвижване на четирите колела Symmetrical AWD и Boxer двигателя.
Двулитровият дизелов боксер на Subaru е последното за момента попълнение сред разнообразието от двигатели на компанията. Както и при другите модели така и тук симетричното задвижване на четирите колела Symmetrical AWD, ниският център на тежестта, отличният баланс на масите и Subaru Dynamic Chassis Control Concept (DC3) осигуряват отличен комфорт на возене и динамична стабилност при естествено усещане за управлението. Спортната версия WRX STi e най-силната от всички с 300 к.с., която също ще бъде представена на изложението.
На изложението посетителите ще видят и Subaru Legacy, Outback и SUV флагмана Tribeca. Желаещите да тестват автомобилите на марката ще имат този шанс, предоставен им от “Субару Моторс Трейдинг”.



Източник: speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар