Проведе се първият Infiniti голф турнир

Днес (27 юни) на голф игрище „Света София" в Равно поле се проведе първият Infiniti голф турнир. Събитието се превърна в празник за всички клиенти и почитатели на луксозната автомобилна марка, които получиха урок по голф и имаха възможност да се насладят на модно ревю на Ralph Lauren и Escada с манекенките на „Некст уан".
Събитието започна още суринта, като гостите имаха възможност да усвоят начални голф умения в организираната от „Витоша ауто" Infiniti Golf Academy. През това време професионалните голфъри вече се състезаваха за наградите на Infiniti голф турнира. Паркинга на голф игрище „Света София" бе пълен с автомобили Infiniti, а всеки желаещ можеше да изпробва качествата на който и да е от моделите на Infiniti. Най-голям интерес предизвика червеното спортно купе Infiniti G37 Coupe с 3.7-литров V6 двигател с мощност 320 конски сили и задно предаване. Всички останали модели бяха с интелигентната система на Infiniti за задвижване на всички колела и със същият двигател, който дълги години печели класацията за най-добри V6 мотори в света: Infiniti EX37, Infiniti FX37 и спортният седан Infiniti G37x.
Лекият летен дъжд не помрачи настроението на гостите на събитието, които се насладиха на модно ревю на с колекциите на Ralph Lauren и Escada Sport. Маекенките на модна агенция „Некст уан" представиха облеклата подходящи за голф събития.
Първият Infiniti голф турнир бе спечелен от Емил Марков с великолепния резултат 70 в дивизия А. Втори се класира Марк Екаут с резултат от 71, а на трето място завърши Рон Финли мл. с резултат 72 в оспорвана конкуренция за третото мяст с още четирима играчи.
В дивизия В победи Георги Манчоров с 38 точки, следван от Любо Костов с 37 точки и Георги Стоименов с 36 т. Специални награди в първият Infiniti голф турнир получиха Боби Малинов и Зара Стелова.


Източник: speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар