Уникални щандове на „Автомобилен салон София 2009”

Уникални щандове с невероятна архитектура ще зарадват посетителите на „Автомобилен салон София 2009”, обяви Ивайло Жеглов, управител на “Експо Тийм”, съорганизатор на изложението, на специалната пресконференция днес. „Автомобилен салон София 2009” ще се проведе в Интер Експо Център от 12-и до 21-ви юни.
"Щандовете на Mercedes и Toyota са особено интересни. По експозицията на Mercedes работят специалисти от Германия, а Toyota сякаш изгражда цял град", каза Жеглов.
Друг изключително интересен щанд е този на списание BBC Top Gear България и Shell. На него посетителите ще могат да видят постоянна експозиция от 10 уникални автомобила и мотоциклета. Ще бъдат показани и двата прототипа на ТУ София и ТУ Варна, които представиха България на ежегодния Shell Eco-marathon. Това е изцяло шоу елемент, като автомобилите не са представени с търговска цел, а само като атракция за публиката.
Тази година „Автомобилен салон София 2009” отново е част от календара на OICA, редом до салоните в Женева, Детройт, Токио, Франкфурт и др. Председателят на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП) Стоян Желев подчерта, че въпреки тежките условия заради световната финансова криза „Автомобилен салон София 2009” отново предлага на своите посетители много и атрактивни експонати и ще е на още по-добро ниво от предишните изложения в столицата.
На изложбените площи в Интер Експо Център ще бъдат представени над 150 експоната, от които 27 премиери за България.
Тази година организаторите предлагат награда от 1000 лв. всеки ден за един от посетителите. Има и многобройни други изненади, а 21-ви юни (неделя) е семеен ден. Тогава цялото семейство може да посети „Автомобилен салон София 2009” на цената на един билет от 6 лв.


Източник:www.speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар