MiTo и преференциални условия за покупка по време на изложението от Alfa Romeo

На тазгодишния автомобилен салон щандът на Alfa Romeo ще бъде на площ от 145 м2. Щандът е изграден според всички корпоративни изисквания, което ще позволи на посетителите да се потопят напълно в атмосферата на Cuore sportivo (спортно сърце) - концепцията, която синтезира ценностите на марката Alfa Romeo.

Alfa MiTo
За пръв път пред софийска публика ще бъде представен най-новият модел в семейството на Alfa Romeo - MiTo. Автомобилът въплъщава всички ценности на Alfa Romeo в дължина от 4 метра. Дизайнът на един от най-хитовите компактни модели през последната година е заимстван от ексклузивната Alfa 8C Competizione.
Феновете на марката ще могат да се насладят на два експоната от посочения модел, един с бензинов двигател и един с дизелов. Експонатът с бензинов двигател в характерния за марката червен цвят разполага с турбо бензинов агрегат с обем 1,4 литра и мощност от 155 к.с. С този двигател MiТo ускорява от 0 до 100 км/ч за 8 секунди. Дизеловият експонат е снабден с 1,6-литров двигател, достигащ мощност от 120 к.с., и е със стилен черен цвят.

Alfa 159
Друг основен модел за марката, който ще бъде представен на изложението, е Alfa 159. С иновативни двигатели, максимален комфорт на шофиране, вълнуващи характеристики и високи показатели на пътя, Alfa 159 остава вярна на голямата инженерна автомобилна традиция Alfa Romeo.
Феновете на марката ще могат да се докоснат до експонат с дизелов 1,9 JTD двигател с мощност 150 к.с., в съчетание с автоматична скоростна кутия. Автомобилът е с най-високото ниво на оборудване High, черен цвят и разполага с всички електронни системи за сигурност, както и с 8 въздушни възглавници.

Alfa Brera
За всички ценители на спортните купета ще бъде изложен и автомобилът, спечелил редица награди за красота и дизайн - неповторимата Alfa Brera, обявена за най-красивия автомобил на света през 2006 г.
Изложеният автомобил ще е с бензинов двигател с работен обем 2,2 л, който генерира мощност от 185 к.с. и е съчетан с авангардна автоматична скоростна кутия Selespeed. Този двигател позволява на Brera да ускори от 0 до 100 км/ч за 8,6 секунди и достига максимална скорост 222 км/ч.


Източник:www.speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар