Kia Mohave с поредно отличие според Edmunds.com

Kia Motors America анонсира поредния приз Top Rated Vehicle на модела Mohave. Автомобилът е номиниран от американските клиенти на марката в Edmunds.com, които го оценяват като най-добрия представител в SUV сегмента в категория $25 000-35 000. Mohave спечели симпатиите с цялостното си представяне, внушителна мощност, обширно вътрешно пространство, отлична видимост, икономичност и богато серийно оборудване.
„Mohave привлича клиенти, които търсят просторен интериор, мощни двигатели и нисък разход на гориво на достъпна цена”, каза г-н Michael Sprague, вицепрезидент маркетинг на Kia Motors America. „Като един от първите модели на марката с нов дизайнерски облик Mohave е достоен носител на наградата от Edmunds.com. Обратната връзка, която получаваме от своите клиенти, е потвърждение за нестихващия стремеж на KIA към създаване на нови автомобили, които отговарят на високите изисквания на потребителите по целия свят.”
За да определи победителите в 19 категории, Edmunds.com кани автомобилните потребители да гласуват за своя фаворит, базирайки се на 8 критерия – пътно поведение, комфорт, разход на гориво, впечатления от управлението, интериор, външен дизайн, качество и надеждност.
В Съединените щати Mohave се предлага с 3,8 л V6 и 4,6 л V8 бензинови двигатели с мощност съответно 276 и 337 к.с.


Източник: speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар