Style Guide – пътеводител за шопинг маниаци в марките и тенденциите.


Стилът е кодовото име за последния модел на Kia Soul. Освен с модерния си вид своята страст към красивото автомобилът показа, създавайки Soul Style Guide, пътеводител за шопинг маниаци в марките и тенденциите.
Soul Style Guide представлява карта на София с 25 емблематични за градската култура локации. Включени са марки дрехи, аксесоари, обувки, както и кафе вериги и заведения за здравословно хранене. Сред тях са Sisley, Skinny, Bata, Motivi, FCUK, Fix Mix и много други.
Пътеводителят за шопинг предлага четири примерни маршрута. Всеки от тях е създаден в зависимост от световните тенденции за идващия сезон – „Техно романтизъм”, „Желание за мощ”, „Cross over в развитие”, „Електрошок”. От него ще научите подробности за тези стилове, за да прецените в каква посока ще поемете през свободното си време. Идеята е всеки да може най-лесно да открие своето вдъхновение в зависимост от личния си стил и желание за експерименти. Пътеводителят е компактен и се побира дори в миниатюрна дамска чанта, защото се сгъва до размерите на пощенска картичка. Със Soul Style Guide обикалянето по магазините ще е още по-голямо удоволствие, защото с него лесно се ориентирате в каква последователност могат да бъдат посетени набелязаните локации. Или пък да отидете на спонтанен тематичен шопинг в зависимост от тенденцията, която сте си харесали.
За първи път в България марка автомобил включва в кампанията за представянето си подобен гайд. Със своите много превъплъщения и възможности за индивидуализация Kia Soul е не само чудесен градски автомобил, но и необходим аксесоар. Затова и този нов модел със собствен стил няма как да не покаже, че си пада по мода и шопинг.

Източник:www.speed-press.com


Няма коментари:

Публикуване на коментар