Тунинг пакет Bentley Continental GT и GT Speed от Hamann

Немската тунинг компания Hamann представи нов пакет за Bentley Continental GT и GT Speed. Дизайнерите са реконструирали цялата предница на новия си проект, наречен Imperator. Въздухозаборниците са по-големи и са с интегрирани дневни светлини. Удължени са предните и задните аеродинамични елементи, те увеличават широчината на Imperator със 70 мм и предоставят на колата по-агресивен вид.
Пакетът включва нови странични прагове, заден спойлер и дифузьор. Алуминиевите джанти са нови, с размер 22-цола, решени в черен цвят. Моделът е оборудван с нови пружини, които намаляват височината на Continental GT с 30 мм отпред и 20 мм отзад.
Мощността на Imperator е нараснала с 40 к.с., а въртящият момент с 90Нм. Това е постигнато благодарение на мощния W12 двигател с битурбо, на който максималната мощност възлиза вече на 640 к.с., а въртящият момент на 840 Нм. Задвижващата система включва спортна система за отработените газове, както и пренастроено ECU.
По желание на клиента от Hamann може да промени интериора, добавяйки нов спортен волан с три спици, черни акценти, както и кожена или велурена тапицерия.

Източник:www.speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар