Hyundai представи Genesis Prada

Hyundai Motor Company представи новия Genesis Prada днес в Сеул, първия от общо 3 броя, произведени в сътрудничество с Prada, който ще бъде изложен на „Сеул Мотор Шоу". От трите автомобила един ще бъде запазен от Hyundai като символ на историята на Genesis и развитието на марката, а останалите два ще бъдат обявени на търг с благотворителна цел.
Genesis Prada представлява уникално изпълнение на модела, който бе избран за „Кола на 2009 година в Северна Америка". Характерните му черти се отличават с безкомпромисно качество на материалите и оригиналност на идеите, вложени в дизайна.
За този проект дизайнерските екипи са работили от ноември насам. Автомобилът е бил доставен в дизайнерския център на Prada в Италия, за да се работи по него в реален мащаб.
От гледна точка на дизайна Prada интерпретира модела в спортна насока. Боята е син металик, комбиниран с титаниеви елементи и тъмни матови повърхности, контрастиращи с блестящите хромирана решетка, емблема и дръжки на вратите. Към това се прибавят 20-цолови алуминиеви джанти и антена с формата на "острие".
Интериорът и тапицериите също са претърпели промени. Автомобилът е с кожа "Saffiano" - най-качествената, използвана от Prada. Освен това, за да е пълно уникалното впечатление, дизайнерите са приложили специална технология за обработка на позлатените и дървените елементи.

Източник:www.speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар