Kia Motors отново спонсорира азиатските „Екс Геймс”.


За трета поредна година КИА Моторс е спонсор на азиатските „Екс Геймс”, което напълно резонира с отношението на корейския бранд към спорта като цяло. През периода 30 април – 3 май 2009 г. автомобили КИА, както и специално пригодени щандове на марката ще бъдат разположени около стадиона. Мероприятието ще се проведе в Шанхай, Китай.
Преди 3 години КИА официално подписа договор за спонсорство на азиатските Екс Геймс като част от ангажимента на марката към Australian Open, EUROTOP и UEFA. С подновяването и разширяването на сътрудничеството си с азиатските „Екс Геймс” марката набира все по-голяма популярност сред младите по душа и приключенски дух в Китай и останалите азиатските пазари, както и между новото поколение по цял свят.

Сътрудничеството на КИА с “Екс Геймс” предоставя възможност на марката да запознае аудиторията с новите, вълнуващи предложения от продуктовата си гама: „Форте” (известен под името „Черато” на някои пазари), изцяло новото „Соренто”, „Каренс”, „Спортидж” и „Рио”.
Повече от 200 участници ще се състезават в Азия. Паричните награди варират между 500$и 6000$ за атлетите, участващи в 5 категории: агресивно каране на кънки, каране на скейтборд, свободен стил BMX, спортно катерене и Moto X.

Източник:www.speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар