Новият Citroen C3 Picasso с премиера на автомобилния салон в София

На „Автомобилен салон София 2009” Автомотор Корпорация ще представи моделите на Citroën на впечатляващ щанд, изграден в съответствие с новия корпоративен имидж на марката.
Освен с новата си визия, тази година Citroën ще зарадва своите почитатели и с много премиери.
Безспорният хит на тазгодишното шоу ще бъде новият Citroën C3 Picasso. Представен премиерно на Автомобилния салон в Париж през октомври 2008, само няколко месеца по-късно Citroën C3 Picasso е в България. Това е автомобил, който впечатлява със своята визия и изключителното си удобство. Изобретателен и в същото време практичен. Автомобил за семейството и свободното време, маневрен - за града, и изключително удобен – за дълъг път.
Любителите на спортния стил ще могат да видят за първи път в България автомобил от специалната серия Citroën C4 by Loeb. Вдъхновена от състезателния C4 WRC, серията е разработена на база на Citroën C4 с 3 врати. Автомобилът се отличава със стилен спойлер в задната част на покрива, 17-инчови алуминиеви джанти и изключително спортно излъчване благодарение на изпипаните детайли - седалки, тапицерия, скоростен лост, педали...
Всеки автомобил от тази серия е с индивидуален номер.
Автомотор Корпорация ще представи на автосалона и рестилизирания Citroën C1. Удобният малък автомобил, освен с атрактивната си цена, се отличава и с изключително нисък разход на гориво и ниско ниво на вредни емисии. Сега той ще бъде представен с обновената си визия, която го прави още по-привлекателен.
Друга новост на щанда на Citroën в София ще бъде Citroën Berlingo със 7 фабрични места. Автомобилът, който от години е сред най-продаваните модели на българския пазар, сега може да качи 7 пътници на борда на 7 фабрични седалки, разположени на 3 реда.
На салона също ще бъде показан новият Citroën C5, който стъпи през 2008 година на българския пазар.


Източник:Източник:www.speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар