Майка й не е Леда, а актрисата Искра Радева. Баща й определено не е Зевс, доколкото знам, не е женена за Менелай, но съм сигурен, че съвсем скоро PR отделът на Нова телевизия ще бъде обсаден като троянските стени от желаещи да отвлекат Елена Станулова за поредната фотосесия. Motor Show направи това първи с помощта на божествената колесница KTM X-Bow Superlight. Освен атрактивната фотосесия екипът на изданието успя и да тества спортната бегачка, която е предназначена специално за писта.
Освен X-Bow през миналия месец редакторите на изданието се разходиха до Испания, за да тестват Chevrolet Cruze и BMW Z4. В Португалия изпробваха Toyota Urban Cruiser, а на родна земя - Honda Accord и Infiniti EX37.
В списанието ще може да се запознаете отблизо с най-актуалните предложения в MPV сегмента: Skoda показа серийната Yeti, Toyota отдели Verso в самостоятелно моделно семейство, а Renault обнови Scenic и Grand Scenic. Като мост към атракциите служи Nissan 370Z, за да стигнете до Spyker C8 Aileron и Pagani Zonda R. Не по-малко любопитна е и класацията на изданието на 10-те най-подходящи за различните женски типажи автомобили.
С дамите е свързана и една много любопитна статия, представяща някои от най-скъпите дамски чанти в света и ценовите им автомобилни еквиваленти.
Голямото интервю в майския брой на Motor Show е посветено на Милен Керемедчиев, заместник-министър на външните работи, с когото говорим за престоя му в Дубай, подготовката ни за Шенген, за сомалийските пирати, злоупотребите с държавните ни имоти в чужбина, медийната битка между Сергей Станишев и Бойко Борисов и за предстоящите избори...

Източник:www.speed-press.com


Няма коментари:

Публикуване на коментар