Porsche Panamera дебютира 425 метра над земята

Porsche Panamera чества световната си премиера на автосалона в Шанхай на 20 април. Първото появяване пред публика на автомобила обаче бе ден по-рано и бе изключително впечатляващо. Четиривратият суперспортен седан на Porsche се появи на 94-ия етаж на сградата на "Световния финансов център" в Шанхай.
На 94-ия етаж на небостъргача е най-високата изложбена платформа в света. На височина 425 метра Porsche Panamera за първи път се появи пред VIP гостите и медиите на събитието. За дебюта на автомобила бе направена сложна организация, като той бе натоварен със специфични техники в товарния асансьор на небостъргача.
Продажбите на Porsche Panamera започват през септември тази година. Автомобилът е луксозен седан с четири врати и четири места. Дължината му е 4,97 метра, а височината - само 1,42 м. Автомобилът дебютира с атмосферен и турбо V8 двигатели с мощност 400 и 500 конски сили и във варианти със задвижване на задните колела и 4х4. Моделите Panamera S, Panamera 4S и Panamera Turbo ще бъдат допълнени на по-късен етап с варианти с V6 двигател и хибриден модел.


Източник:www.speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар