Ferrari представи новия си портал www.ferrari.com

Ferrari избра първото състезание от Формула 1 тази година, за да представи напълно обновения си уебсайт www.ferrari.com. Порталът има нов графичен дизайн, обогатен е с много нови функции и предлага много повече информация от когато и да било.
В новия сайт на Ferrari има 500 информационни материала, 2173 висококачествени фотографии и 600 видеоклипа.
Освен че познатите и досега категории, посветени на GT и спортните автомобили на марката, Scuderia F1, новини, онлайн магазинът Ferrari Store и клубът на Ferrari са подобрени, обогатени и изглеждат по-добре, е добавена напълно нова категория - Maranello Experience. В този раздел посетителите на www.ferrari.com могат да разгледат целия комплекс на Ferrari в Маранело чрез снимки и видеоклипове на всички съоръжения в комплекса, както и да проследят процеса по производството на един автомобил. Досега тази привилегия имаха само малцина клиенти на компанията.
В уебсайта всеки посетител може да създаде свой собствен V8 или V12 автомобил, като само избере, след което може да направи виртуален тест на колата на пистата "Муджело". Има възможност също посетителите да сравняват времената си с тези на седемкратния световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер, който лично е тествал всички коли на "Муджело". Естествено в портала има специално място за клиенти на Ferrari, а по време на всяко GP състезание сайтът предлага огромно количество информация, включително телеметрия и възможност да се сравняват данните от сегашните състезания с тези през миналите години.

Източник:www.speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар