Димитър Агура: Крайната ни цел е проект WRC 2010

Официалният старт на Рали България 2009 е само след два дни, но цялостната концепция на организаторите гледа доста по-напред в бъдещето. И това е напълно резонно, тъй като от нивото на състезанието като провеждане зависи дали България ще получи така мечтаното домакинство на кръг от WRC през 2010 г.
„Крайната ни цел е проект WRC 2010 г. Сега ще се опитаме да създадем максимално добра организация и максимално безопасни зони за публиката. Всяка от тях е с осигурени паркинг места и възможност за наблюдаване на атрактивните моменти. Зоните са платени, но моля феновете да разберат, че купувайки си пропуск, те подпомагат проект WRC 2010 и пряко допринасят за това Световният рали шампионат да дойде в България”, каза Димитър Агура, директор на Рали България 2009.
Цената на билет за една отсечка е на символичната цена от 2 лева. Целодневният билет за шестте отсечки е 8 лева, като включва пропуск, карта на ралито и стартов списък. До всяка Фен зона е осигурен паркинг като цената му е 10 лева дневно за автомобил. Престоят за двата пълни състезателни дни е 16 лева, а тридневен пропуск е едва 18 лв.
Срещу 100 лева най-запалените фенове получават пълен пакет от достъп до всички ВИП зони по цялото трасе, стикер за автомобила за цялото състезание, карта на ралито и стартов списък.
За членовете на рали клубовете са направени още по-големи отстъпки. За тях тридневният билет е 10 лева, а паркингът за два дни е 10 лева. ВИП пропускът е 80 лева, като отстъпката важи при закупуването на минимум 10 пропуска.


Източник: speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар