BMW посвещава месец юни на дамите

BMW посвещава месец юни на дамите. В поредица от специални събития, посветени на дамите шофьори, дилърите на BMW в България – “Камор Ауто” (София), “М Кар” (Пловдив), “Варна Карс” (Варна), “Бова Кар” (Бургас) и “ВиА Интеркар” (Плевен), представят цялата гама от автомобили с марка BMW, както и последните иновации и технологии на марката. Целта на инициативата е да отговори на нуждите на съвременните дами, които не само шофират много повече, но и активно се интересуват от новостите в автомобилния свят.
Според пазарните проучвания на BMW Group в 58% от покупките на автомобили решаващо за крайния избор е мнението на жените.
В рамките на събитията, организирани от BMW, дамите имат възможност не само да се насладят на удоволствието от шофирането по време на тест драйв на автомобили BMW от всички серии, но и да научат за най-съвременните автомобилни иновации и да получат съвети за безопасно шофиране от сертифициран BMW инструктор. Особен акцент в представянето е програмата BMW EfficientDynamics, която цели намаляване на вредни емисии при всеки нов модел, при запазване или повишаване на мощността и динамиката на автомобилите, а оттам и на удоволствието от шофирането.
След пазарната премиера на новото BMW Z4 през май 2009 г. за първи път технологиите, целящи увеличаване на ефективността, се пренесоха в сегмента на роудстър автомобилите, а броят на моделите, отговарящи на стандарта за ограничаване на вредните емисии EU5, достигна 49.


Източник: speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар