Премиера нa Skoda Yeti на Автомобилен салон София 2009

“Еуратек ООД”, изключителен представител на Skoda Auto за България, ще участва в Международен автомобилен салон София 2009, който ще се проведе между 12 и 21 юни, с изложбен щанд с площ от 343 кв.м. Основният акцент на щанда тази година ще бъде новият модел в гамата на Skoda – компактният SUV Skoda Yeti.
Skoda Yeti е практичен и компактен SUV, подходящ както за градски условия, така и за офроуд шофиране. Новият член на семейството на Skoda със сигурност ще предизвика раздвижване в сегмента. Външният вид на автомобила следва традицията на марката Skoda – изчистен дизайн на купето, стилен интериор, впечатляваща предна част и приятелско излъчване на предните фарове. Здравите и отличими страни на Yeti му придават солидна външност върху 17-цоловите гуми, без изобщо да изглежда тромав и тежък. Внимателно балансираната концепция на задвижване позволява на шофьора да постигне това, което внушава дизайнът: динамика и удоволствие от шофирането. Skoda Yeti предлага на водача разнообразни опции за управление и отлично поведение на пътя. Вариантите 4x4 се характеризират с абсолютна офроуд стабилност и отлична антибуксуваща система. Просторният интериор гарантира комфорта на всички пътуващи. Като типичен представител на семейството на Skoda, Yeti е много добре оборудван и за товарене на багаж – моделът притежава високо гъвкавата система Varioflex и с отстранени задни седалки багажното пространство достига 1760 л.
Посетителите на изложението ще имат възможност да видят Skoda Yeti с двигател 2.0 TDI CR/140 к.с. в цвят Black magic. Други експонати са Skoda Octavia с двигател 1.8 TSI/160 к.с., оборудван с иновационната 7-степенна DSG автоматична трансмисия, Skoda Octavia RS 2.0 TDI CR/170 к.с., Skoda Octavia Scout с двигател 2.0 TDI/140 к.с., автомобилът на 2009 г. за България Skoda Superb 2.0 TDI/140 к.с., с механична скоростна кутия и с най-високото ниво на оборудване – Elegance, Skoda Fabia и Skoda Roomster.


Източник: speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар