Кia с предстоящо грандиозно шоу

Любителите на автомобили и феновете на KIA в 44 държави ще станат част от ‘KIA on Tour 2009’. Предвидената инициатива ще демонстрира пред широката аудитория новите вълнуващи предложения на марката.
Шоуто стартира в Португалия, като планираният маршрут до края на годината обхваща 150 космополитни града в Европа, Африка, Средния изток, Тихия океан, Централна и Южна Америка. Мероприятията ще включват тест драйв на най-новите модели на марката, мултимедия игри, спортни забавления, томболи и много награди.
„KIA Моторс” ще работи по проекта съвместно с дилърите на марката в съответния регион, за да насърчи търсенето и да стимулира решението за покупка на автомобил въпреки трудните икономически условия. „Тази инициатива ни помага в промотирането на новите модели пред потенциалните ни клиенти чрез забавни игри и интересни ивенти, каза г-н Mauricio Carrasco, дилър на годината в Сантяго, Чили. Радваме се на предоставената ни от KIA възможност да популяризираме бранда и продуктовата гама в съответния район, който представляваме.”
KIA Soul и Forte (новото Cherato), най-новите модели от гамата на марката, ще бъдат основните акценти по време на турнето. „Това е чудесна възможност за феновете на марката и всички желаещи да тестват продуктите ни, каза г-н Francisco Morais, маркетинг мениджър на „KIA Моторс Португалия”. Вълнуващите събития, които сме подготвили за публиката, ще демонстрират възможностите на сийд, про-сийд, сийд комби и Soul по един провакитивен и забавен начин.”
Съобразно местните условия мероприятията ще бъдат проведени със специално брандирани шатри на места с висок пътникопоток, като търговски центрове, градски площади, градини в паркове. Ще има обособени зони за тест драйв и подаръци за посетителите. KIA планира и провеждането на местни рекламни кампании и ПР събития като част от грандиозното шоу. Предвиждат се и промоции, свързани с партньорството на марката с FIFA и Australian Open.


Източник: speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар