Вокалистът на AC/DC гостува на Top Gear

Вокалистът на AC/DC Брайън Джонсън гостува в предпоследния епизод на сезон 13 на Top Gear. Рокаджията се оказа истински автомобилен фен, при това доста бърз. На пистата рокаджията постигна време на обиколка от 1:45,9 мин, което го нареди на второ място, само на стотна от секундата зад друг певец – Джей Кей от „Джамирокуей”. Гостите на тв предаването се състезават с Chevrolet Lacetti, разбира се с десен волан.

Любовта на Джонсън към колите води началото си от детството му - тогава баща му взима от бунището стар волан, забива пръчка в средата му и го слага между възглавниците на леглото на малкия Брайън. След успеха с групата „Джорди” Джонсън купува и първата си кола – Ford Popular. Музикантът споделя, че е фен на класиките, и след присъединяването си към AC/DC си купува Triumph Roadster от 40-те. Музикантът притежава и Bentley Le Mans от 1926-а, което дори кара от време на време. Ежедневната му кола обаче е Rolls-Royce Phantom, за която с водещия Джеръми Кларксън се съгласиха, че е най-добрият автомобил на света.

Следващата седмица в последния епизод от този сезон в шоуто ще гостува един от най-големите автомобилни ентусиасти на света – легендарният американски тв водещ и комик Джей Лено.
На 28 май екип на Speed-Press видя на живо Брайън Джонсън и AC/DC на паметното им шоу в Атина.

Източник: speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар