Ford – Европа, в лицето на Ингвар Свигъм с награда Eurostar от Automotive News Europe за 2009

Ингвар Свигъм, вицепрезидент маркетинг и продажби на Ford - Европа, беше определен за един от носителите на наградите Eurostars от списание Automotive News Europe за 2009 г.
Освен Свигъм още 9 европейски автомобилни лидери бяха отличени от редакторския екип на изданието за това, че изпъкнаха през трудната за автомобилния бранш година, „защото те успяха, докато техните конкуренти се провалиха. Тазгодишните победители заслужиха своите награди, поемайки рискове и отказвайки да се провалят”.

„Поласкан съм от престижното отличие”, сподели г-н Свигъм. „Тази награда е и признание за отличителните продукти, проектирани, сглобявани и произвеждани от колегите ми от Ford - Европа. Тяхната страхотна подкрепа, професионализъм и отношение към клиента помогнаха за увеличаване на пазарния ни дял в Европа въпреки продължаващата трудна икономическа ситуация.”

В знак на уважение към Свигъм Automotive News Europe заяви: „В една ужасна за автомобилната индустрия година Ингвар Свигъм, вицепрезидент маркетинг и продажби на Ford - Европа, издържа бурята.”
„Хладнокръвният скандинавец използва своите богати познания за европейския пазар, за да помогне на американския производител да увеличи пазарния си дял в Европа и успешно да представи 2 ключови модела – Fiesta и Ka – по време на тежкия икономически спад.”
Господин Свигъм и останалите деветима европейски автомобилни носители на Eurostars 2009 ще бъдат наградени на тържествена вечеря на Automotive News Europe на 14 септември във Франкфурт.


Източник: speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар