Подаряват BMW кабриолет на майсторите в голфа

BMW Серия 1 кабриолет може да спечели някой от участниците в Първия международен голф турнир за професионалисти и аматьори (Pro-Am) в България. Турнирът, организиран от Асоциацията на професионалните голф играчи в България (PGA), започва днес, на 3 юли, и ще продължи до 5 юли на голф игрището Blacksearama край Балчик. Участие ще вземат 18 отбора, във всеки от които участват по един професионалист и трима аматьори.
На 5 юли 2009 г. 18-те професионалисти от отборите ще имат възможността да се състезават за голямата награда на съревнованието „Hole in One", което представлява опит за директно попадение от 198 м разстояние. Играе се за попадение само в една дупка. Наградата за участника, който успее да се справи със задачата, е автомобил BMW Серия 1 кабриолет, предоставена от "Варна Карс", официален дилър на BMW. Наградният фонд, осигурен от организаторите на турнира, предвижда за класиралите се на първо, второ и трето място професионалисти парични награди, а за аматьорите, заели призови места - предметни.
"Варна Карс" е официален дилър на BMW. Компанията е създадена през юни 2002 г. През месец ноември 2006 г. фирмата открива автосалон във Варна, в който е съсредоточено продажбеното и следпродажбено обслужване на автомобили с марка BMW.


Източник: speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар