Je Design разработва дизеловата версия на VW Scirocco

Je Design разработва дизелова версия на VW Scirocco. С помощта на допълнителен блок за управление на двигателя максималната мощност на дизеловия агрегат е увеличена от 140 до 180 к.с. Максималният въртящ момент също е нараснал на 400 Нм. Максималната скорост на доработеното от немските тунери Scirocco е 213 км/ч, а времето за ускорението от 0 до 100 км/ч не надвишава 8,4 секунди.
Още по-впечатляващи са показателите на доработената версия на новия двулитров TDI CR, при който е постигнато увеличение в максималната мощност от 170 до 205 конски сили и от 350 на 410 Нм при въртящия момент. Максималната скорост е 229 км/ч, а за ускорението от 0 до 100 км/ч са необходими 7,1 секунди.
Дизайнерите от JE DESIGN са разработили изцяло нов аеродинамичен пакет за екстериора на автомобила, като едно от най- впечатляващите му допълнения са gull-wing системата за закрепяне на вратите, която се предлага на цена от 1549 евро. Пакетът включва също така нова изпускателна система, ново спортно окачване и нови 19-цолови джанти.


Източник: speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар