“Чефин” с първи магазин в Пловдив

Магазин за резервни части, масла и аксесоари на "Чефин България" отвори врати в Пловдив. Той се намира на бул. "Княгиня Мария Луиза" 70 и е деветият обект на фирмата, вносител на марките Iveco, Astra и Irisbus у нас. Към момента тя разполага с продажбени и сервизни центрове в София - жк "Люлин", жк "Дружба" и жк "Левски", във Видин, Благоевград, Плевен и Русе.
Магазинът в Пловдив е от стратегическа важност за развитието на "Чефин България". Асортиментът е голям, предлагат се продуктите на FL Selenia - масла и греси, за мотоциклети, леки, товарни автомобили, селскостопанска, пътностроителна и индустриална техника, както и резервни части и компоненти за оригинално вграждане. Фирмата разполага с най-големия склад за резервни части в България, с над 8500 позиции в наличност на стойност 1,5 млн. евро. Има ежеседмични доставки от Италия и достъп до складовата наличност на „Чефин" в Унгария и Румъния. По клиентска заявка частите могат да се доставят експресно със самолет.
В сервизните центрове на „Чефин" се извършват ремонти и обслужване на автомобили Iveco и диагностика на всички марки товарни автомобили.
Фирмата е партньор на производители като WABCO, Emmerre, Lema, Tecnocar, Kogel, BPW, PM, MBB, Zanotti, Orlandi, Pezzaioli, Jurid, Covind, Rolfo, Astra и Irisbus.



Източник: speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар