Renault Megane бе представен у нас

Двете версии купе и хечбек на новия Megane са вече на българския пазар. Те бяха представени вчера в комплекс Rainbow Plaza с оригинално шоу под наслов “Време за промяна”. Цените стартират от 28 000 лв. с ДДС.
Двете версии купе и хечбек на новия Renault Megane са вече на българския пазар. Те бяха представени вчера в ресторант Rainbow Plaza с оригинално шоу под наслов "Време за промяна". Премиерата им бе съпътствана от ревю на прически от висшата мода, вдъхновени от френската марка Renault и реализирани от коафьора Васил Михайлов от академия Stephan.
Двата автомобила са с коренно различен дизайн и са ориентирани към различен тип купувачи. Докато хечбекът е семеен автомобил, то купето е младежка, спортна версия. За това говори и участието му в новото издание на култовата електронна игра NEED FOR SPEED.
Вече са ясни и базовите цени за Megane за българския пазар. От 28 000 лв. с ДДС започват те за хечбека, докато оригиналното спортно купе ще струва 30 600 лв. с ДДС. Те дебютират с класическия 1,6-литров бензинов мотор, доказал своите гъвкавост и икономичност, но у нас вече са достъпни и дизеловите версии - небезизвестният със своята икономичност 1.5 DCi (105 к.с.), както и преработеният dCi 130 (F9Q). Megane Hatch и Megane Coupe са първите два модела на Renault, които се предлагат с новата му версия.
Новият Megane е единадесетият модел на Renault, получил максимална оценка на краштестовете за безопасност, традиционно провеждани от независимата организация EuroNCAP. За широката публика новият Renault Megane ще дебютира на „Международен автомобилен салон София 2009", който ще се проведе между 12 и 21 юни.
Източник:www.speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар