За трета поредна година Ford бе избран за fleet производител на годината

Новата Fiesta стана най-добрият малък автомобил, Ford Kuga взе отличие за най-добър SUV, а Ford S-MAX - за най-добър превозвач.

Fleet мениджърите обявиха Ford за производител на годината на 21-вите годишни награди Fleet News. Хиляди оторизирани мениджъри избраха Ford за победител чрез гласуване в сайта на изданието. Данните сочат, че добрата fleet политика на Ford, комбинирана със свежи продукти като Kuga, Fiesta и Ka, помогна на марката да се задържи на върха сред читателите на Fleet News.

Fleet News избра най-продавания автомобил в Англия – Ford fiesta, за най-добър малък автомобил на fleet бизнеса: „Страхотен многофункционален автомобил, който ще привлече самостоятелните клиенти и публичния сектор.”

Седемместният S-MAX на Ford спечели награда за най-добър превозвач на хора и отвори нова глава в дизайна и управлението в сегмента на мултифункционалните автомобили. „Стилът на автомобила наподобява спортен хечбек. S-MAX спечели и награда за качеството на управление.”

Kuga спечели отличието за най-добър SUV. Появата през тази година на модела с предно предаване и вредни емисии под 160 г/км повлия за избирането на Ford в тази категория.

Кевин Грифин, флийт мениджър на Ford-Англия, сподели: „Ние сме искрено поласкани, че нашите клиенти избраха Ford за производител на годината за трети пореден път. Създадохме и осъществихме стратегия, която отговаря на нуждите на клиентите. Нещата не опират само до продажбата на автомобили, а до създаването на желан и вълнуващ продукт на достъпна цена, с осигурена следпродажбена поддръжка, отлични търговски услуги и висока остатъчна стойност.”
Източник:www.speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар