Harley-Davidson идва в България

Легендарната мотоциклетна марка ще стъпи официално в България. Вече се работи по огромен шоурум, който ще бъде открит през май тази година
Легендарната американска марка Harley-Davidson ще стъпи официално на българския пазар. През май тази година ще бъде открит централният шоурум на компанията, който ще се намира на бул. “Ботевградско шосе” в София.
Представител на Harley-Davidson за България ще е Laudis Holding Group с мениджър Иван Николов. Шоурумът на компанията ще стане готов през месец май, точно преди началото на мотоциклетния сезон. Той ще бъде изграден изцяло според стандартите на Harley-Davidson и ще се простира на площ от 1000 кв. м, на три нива. Персоналът, който ще работи в компанията, вече преминава редица обучения, за да може още при старта на работата у нас да бъде предложено най-високо ниво на обслужване и компетентност. Инвестицията в проекта ще достигне до 1 милион евро.
Освен цялата гама мотоциклети, Harley-Davidson ще предложи на българските клиенти пълното изживяване от притежанието на продуктите на компанията. Ще се предлагат всички стоки, свързани с компанията, облекла, аксесоари, сервизно обслужване, а още при старт на работата ще бъде създаден Harley-Davidson Owners Club. Компанията ще се включи активно в мотоциклетния живот в страната, като вече е договорено с община Каварна традиционният мотоциклетен събор там официално да се нарича Калиакра Harley-Davidson Rock Fest.
По случай първите стъпки на Harley-Davidson в България пристигна Гайтано ди Пиаца, мениджър в Harley-Davidson за Източна Европа. “Ние знаем, че в България има мотоциклетна култура още от Втората световна война и искаме да предложим на хората тук възможността да притежават Harley-Davidson. Нашата компания предлага не само машини, а начин на живот и изживяване. Нашата идея в България не е единствено да постигнем големи продажби, а да предложим на хората идеологията Harley-Davidson. Въпреки кризата през 2008 г., в Европа нашата компания постигна ръст в продажбите си. Очакваме и през 2009 г. бизнесът ни тук да се разрасне”, каза Ди Пиаца.
Като част от групата на Harley-Davidson в България ще се продават и продуктите на американската марка за спортни мотоциклети Buell.
Източник:www.speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар