Aston Martin One-77 получи първата си награда

Автомобилът, който беше представен за първи път на Concorso d’Eleganza Villa d’Este, бе определен от публиката на събитието като най-красивия автомобил в класа си.
Aston Martin One-77 чества официалната си световна премиера като прототип на конкурса за красота Concorso d’Eleganza Villa d’Este на брега на езерото Комо в Италия. Още с публичната си премиера автомобилът получи и първата награда за дизайн. Той бе оценен от посетителите на събитието като най-красивия автомобил в класа си.
Aston Martin One-77 беше показан като идея за първи път на автосалона в Женева, но истинската му публична премиера като цялостно завършен прототип беше този уикенд на Concorso d’Eleganza Villa d’Este. Там автомобилът беше показан за първи път с двигател и завършен интериор. Както и останалите модели на марката, One-77 е изцяло ръчно изработен. Засега той все още е в концептуалния период на разработката си, а продажбите му започват догодина.
Още с премиерата си Aston Martin One-77 получи наградата на публиката за най-красив автомобил в класа си. Той получи над 30% от гласовете на зрителите.

Източник:www.speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар