Citroen C3 Picasso дебютира на Автомобилен салон София 2009

Другите премиери на френската марка са Citroen C4 by Loeb, Citroen C1 фейслифт и Citroen Berlingo със 7 седалки.
На Автомобилен салон София 2009 вносителят на Citroen “Автомотор Корпорация” ще представи новите модели на марката на впечатляващ щанд, изграден в съответствие с новия корпоративен имидж на марката.
Освен с новата си визия, тази година Citroen ще зарадва своите почитатели и с много премиери. Безспорният хит на тазгодишното шоу ще бъде новият Citroen C3 Picasso. Представен премиерно на автомобилното изложение в Париж през октомври 2008 г., само няколко месеца по-късно Citroën C3 Picasso е вече в България. Това е автомобил, който впечатлява със своята визия и изключителното си удобство. Изобретателен и в същото време практичен. Автомобил за семейството и свободното време, маневрен за града, и изключително удобен за дълъг път.
Любителите на спортния стил ще могат да видят за първи път в България автомобил от специалната серия Citroen C4 by Loeb. Вдъхновена от състезателния C4 WRC, серията е разработена на база на Citroen C4 с 3 врати. Автомобилът се отличава със стилен спойлер в задната част на покрива, 17-инчови алуминиеви джанти и изключително спортно излъчване благодарение на изпипаните детайли - седалки, тапицерия, скоростен лост, педали и други. Всеки автомобил от тази серия е с индивидуален номер.
“Автомотор Корпорация” ще представи на автосалона и фейслифт на Citroen C1. Удобният малък автомобил освен с атрактивната си цена се отличава и с изключително нисък разход на гориво и ниско ниво на вредни емисии. Сега той ще бъде представен с обновената си визия, която го прави още по-привлекателен.
Друга новост на щанда на Citroen в София ще бъде Citroen Berlingo със 7 фабрични места. Автомобилът, който от години е сред най-продаваните модели на българския пазар, сега може да качи 7 пътници на борда, разположени на 3 реда седалки.
На салона също ще бъдат показани новият Citroen C5, който стъпи през 2008 г. на българския пазар, както и обновеният Citroen C4. Освен тях на щанда на Citroen ще бъдат показани и всички останали автомобили от гамата.
Източник:www.speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар