Fortune постави Goodyear в списъка на най-уважаваните компании

Компанията производител на гуми отново е призната за една от най-уважаваните компании в света от списание Fortune.
Акрон, Охайо, 24 март, 2009 г.
Компанията - производител на автомобилни гуми, Goodyear отново е призната за една от най-уважаваните компании в света от списание Fortune.
Сред компаниите в категорията „Най-уважавани производители на части на моторни превозни средства в света” Goodyear е най-високо оценената от производителите на гуми. Goodyear заема първо място от компаниите, базирани в Америка, и второ място от всички компании по света.
В категорията „Части на моторни превозни средства” Goodyear заема или 1-во, или 2-ро място в пет от деветте ключови показателя. Тя заема първа позиция в категорията „Използване на корпоративни активи и социална отговорност” и е поставена на второ място в областта на „Иновации”, „Качество на продукти и обслужване” и „Конкурентоспособност в световен мащаб”.

Сред американските компании в общата категория Goodyear заема 1-во или 2-ро място по всичките 9 показателя. Производителят на гуми е най-високо оценен в категориите „Иновации”, „Качество на продукти и обслужване” и „Конкурентоспособност в световен мащаб”.
Goodyear с лекота поведе пред ключовите си конкуренти в производството на гуми, в общите класации, както и във всичките девет показателя, измерени в проучването.

Списъкът на Fortune с най-уважаваните компании е смятан за „ученическия бележник на репутациите на компаниите в корпоративния свят.” Списанието използва строгите оценки на мениджъри, директори на борд и финансови анализатори в бранша, за да определи цялостната репутация на една компания.
Източник:www.speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар