Купувачи тестват новото Аpollo в Монте Карло

Apollo Speed ще участва в изложението Top Marques в Монако, където традиционно се разписва от кутюрът на автомобилната индустрия.
Луксозно изложение Top Marques отваря врати от 16 април и продължава до 19-и в Монако. Форумът е известен като от кутюра на автомобилната индустрия, където традиционно участват ексклузивни скъпи коли, произвеждани в малки серии. Моделите дефилират на щандовете в компанията на луксозни марки от различни браншове.
Там немският производител GUMPERT Sportwagenmanufaktur GmbH ще покаже най-новото си творение - Apollo Speed. Официалната премиера на спортния автомобил бе преди няколко седмици на изложението в Женева. Автомобилът е боядисан с биобоя и е с променена задница. Потенциалните купувачи ще имат възможността да изпробват възможностите на 700-те му „коня” по улиците на Монте Карло.
Припомняме, че това е битурбо версията на двуместния спортист, чиято конструкция е тип “сандвич”, изграден от карбон и алуминий. Автомобилът е способен да ускори от място до 100 км/ч за 3,0 сек, а до 200 км/ч за 8,9 сек. Максималната му скорост е повече от 360 км/ч.
Цените за тази версия на Apollo започват от 301 600 евро без ДДС и такси.
Източник:www.speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар