Lamborghini няма планове да произвежда Estoque

Компанията Lamborghini реши да сложи край на спекулациите относно производството на четиривратия модел Estoque, давайки официално изявление относно бъдещето му.
Lamborghini обяви, че няма конкретни планове за серийно производство на прототипа Estoque, представен през миналата година. Компанията даде официално изявление за бъдещето на модела, за да спре спекулациите в пресата.
“В последно време в пресата се появиха съобщения, че нашата компания отлага производството на модела Estoque заради трудните икономически времена. Проектът Estoque за четириврат суперспортен автомобил на първо място беше прототип и никога не е имало конкретни планове за негово серийно производство”, се казва в изявлението.
Все пак от компанията категорично заявяват, че ако Lamborghini реши да добави трета моделна серия в гамата си (освен Gallardo и Murcielago), то най-вероятно този модел ще бъде суперспортен седан с четири врати, какъвто е Estoque. Името на автомобила също е било запазено само за прототипа, показан през миналата година, тъй че не е сигурно, че серийният модел ще се казва така.
Източник:www.speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар