Hyundai Auto Group утвърди своята програма за социална отговорност

Според официално изявление компанията ще създаде 4000 нови работни места и ще наеме 1000 нови служители в допълнение към наетите вече 300.
Hyundai-Kia Automotive Group (HKAG), който е петият в света автомобилен производител, оповести официално своята програма за социална отговорност с цел да засили корпоративните си инициативи в тази насока.
HKAG утвърди програмата на тазгодишната среща, свързана с този въпрос, която се състоя вчера в централата в Сеул. Комитетът реши да лансира своята „Програма за корпоративна социална отговорност 2020” през следващата година, в която ще присъстват специфични и конкретни планове за социална отговорност на компанията, както и на работниците от всички филиали на марката.
Освен това HKAG заяви официално и своя план за създаване на нови работни места и бъдещи лидери.
Чрез своята „Програма за корпоративна социална отговорност 2020” HKAG ще помага за развитието на служителите си в новата маркетингова среда, рожба на икономическата криза. Тя се базира на успешни или неуспешни практики от реалния живот на служителите, техния опит и върху историята на корейската автомобилна индустрия. Същевременно Hyundai Motor и неговите подразделения ще изготвят нова „карта” за управление и ще отразят тези промени в програмата.На срещата бяха утвърдени и плановете за създаване на нови работни места. Според официалното изявление компанията ще създаде 4000 нови работни места и ще наеме 1000 нови служители в допълнение към наетите вече 300.
В допълнение отново ще бъдат изпратени 1000 студенти в различни страни по света на доброволни начала. Миналата година страните бяха Китай, Индия, Турция, Словакия и Тайланд, а хората, изпратени там, извършваха доброволна дейност в сферата на околната среда, медицината и културата.

Източник:www.speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар