Seat IBZ Concept предизвестява комби вариант на Ibiza

Seat показа IBZ Cocenpt за първи път пред публика на автосалона във Франкфурт. Автомобилът комбинира спортния стил на Ibiza с функционалността на семейно комби и някои атрактивни футуристични елементи.
IBZ Concept има дължина 4220 мм. Автомобилът има дизайна на усъвършенствана Ibiza с LED предни светлини и спортната радиаторна решетка от варианта Cupra. Автомобилът стъпва върху 19-цолови гуми с атрактивни лети джанти и има издути калници. Задната част е завършена от стоп светлини също с LED технология.
Интериорът на IBZ Concept е основното в тази нова разработка. Той е изпълнен от светли цветове, които подчертават големия вътрешен обем. Обемът на багажника е 410 литра, а автомобилът предлага възможност и за пълно сгъване на задните седалки, чиито гърбове образуват равно продължение на товарното пространство.
Seat обяви, че IBZ Concept ще се превърне в сериен модел в края на следващата година. Моделът е част от стратегията на испанската марка за увеличаване на гамата и ще е третият вариант на купе на базата на Ibiza.

Източник: speed-press.com



Няма коментари:

Публикуване на коментар