Kia Motors представя нов онлайн мултимедиен център

Днес Kia Motors обяви създаването на своя нов мултимедиен център, който ще кореспондира на информационните нужди на медийните представители по цял свят. Сайтът, който е конструиран на базата на дистрибуторската платформа на NewsMarket, ще улесни журналистите, автомобилните фенове и блогърите в намирането, споделянето и свалянето на видео клипове, снимки и документи, свързани с развитието на корейската марка в световен мащаб.
Регистрираните в сайта потребители ще могат да търсят, преглеждат, свалят, споделят и запазват във високо качество всички видео файлове напълно безплатно. Посетителите на мултимедийната библиотека ще могат да заявят желанието си за получаване на конкретни новини, касаещи развитието и новостите около корейския бранд на www.thenewsmarket.com/KiaMotors или на www.kiamotors.com в меню ‘Multimedia Library’.
От началото на 2009 г. Kia Motors разпространява релийзи до медиите чрез мрежата на The NewsMarket. Посетителите на мултимедийната библиотека на Kia Motors могат безпроблемно да се сдобият с материали за редакционни цели, акценти от пресконференции, както и информация за премиерни модели и автомобилни изложения, видео клипове и презентационни филми на развойно-изследователските и дизайнерски центрове на марката.


Източник: speed-press.com


Няма коментари:

Публикуване на коментар