“Infiniti Център София” бе официално открит

На площ от 7000 кв. м, с 9 автомобила в галерията си и с най-големия сервизен център за луксозни автомобили в България, “Infiniti Център София” е най-големият и най-добре изпълненият комплекс на японската марка в Европа. Това каза вчера Джеймс Райт, вицепрезидент на „Infiniti Europe”, по време на официалното откриване на шоурума.
Както всички останали центрове на компанията по света, “Infiniti Център София” е с изключителна архитектура. Комплексът е един от малкото в света, изграден на 100% според философията и строгите изисквания на японската компания. Построен e изцяло от модерни, отразяващи светлината материали, в пълна хармония със стиловите характеристики на автомобилите. Съвременните технологии, включително сензорни екрани и видео, дават възможност да бъдат разгледани цветовите опции и типовете оборудване на автомобилите Infiniti. Изчистените, изразителни линии и откритите пространства представляват удивителен фон за автомобилите, подчертавайки техните уникални силуети.
Подредбата на помещенията в комплекса е подчинена на последователната формула и философия LLG – Lobby, Lounge, Gallery. Приемната част е оформена като рецепция на 5-звезден хотел. Облицован с огледала портал ни води към специалния салон (така наречения Lounge), където цари приятна клубна атмосфера, постигната с помощта на луксозните мебели от естествена кожа, тик венге (дърво, широко използвано в производството на яхти). По този начин е предадена самата идея, че всички собственици на автомобил Infiniti са част от един VIP кръг. Шоурумът играе ролята на галерия. Той е разположен върху две нива, като във второто се намира административната част.
Цялостната философия на марката Infiniti е изградена върху концепцията Total Ownership Experience. Идеята е клиентът да се чувства като част от привилегирован клуб, като вниманието е изцяло фокусирано върху собственика. Всичко, свързано с Infiniti, е подчинено на тази програма – уникалността на автомобилите, чиито опции предлагат максимална възможност за персонализиране, високата подготовка на обслужващия персонал, сградите и центровете на Infiniti, дори сервизните помещения.
Изисканото събитие бе водено от Мартин Захариев, един от първите собственици на автомобил Infiniti FX50 в България. Гостите на “Infiniti Център София” имаха възможност да видят огненото шоу “Вдъхновена динамика”, което е мотото на Infiniti. Под музикалния фон на бенда на Хилда Казасян готвачи от хотел “Хилтън” изпълниха 5-звездно кулинарно шоу.
Лентата на “Infiniti Център София” бе формално разрязана от Джеймс Райт, вицепрезидент на Infiniti Europe, Савина Константинова, изпълнителен директор на “Витоша Ауто” ООД, Росен Желязков, главен секретар на Министерския съвет, и Н. пр. Цунехару Такеда, посланик на Япония в България, Владимир Еленков, управител на “Витоша Ауто” ООД, и Юрген Шмиц, регионален мениджър Infiniti Европа.
“България е една от първите страни в Европа, в които Infiniti официално присъства, защото щом проведохме разговори с хората от “Витоша Ауто”, веднага разбрахме, че сме намерили в тяхно лице перфектния партньор на Infiniti”, каза г-н Шмиц. “От всички центрове на Infiniti по света не съм виждал по-добре изпълнен от този”, допълни г-н Райт”.


Източник: speed-press.com


Няма коментари:

Публикуване на коментар