Renault и Dacia с още по-голяма грижа към клиентите

За създаването на комплекса на “Траяна Ауто” ООД – София, е направена инвестиция от 300 000 лв. Изграден е върху площ от 300 кв.м. Центърът разполага с 4 сервизни клетки: 3 от тях са оборудвани с подемници и 1 клетка за диагностика. Сервизирането на автомобилите се извършва от 1 диагностик и 3-ма квалифицирани механици. Предлаганите услуги са: диагностика на ДВГ, смяна масло и филтри, смяна ремъци, ремонт на двигатели, ремонт на скоростни кутии, ремонтни работи по ходовата част, консултиране, поддръжка, спирачни системи, електроинсталации.
Оборудването на сервизния център е изцяло съобразено с най-новите изисквания на Renault и включва специализирани инструменти, които позволяват обслужването и ремонта на цялата гама на френската компания. Основен стремеж на екипа на „Траяна Ауто” ООД ще бъде поддържането на изключително високи стандарти на работа с клиенти на френската компания.
Сервизната база на „Нисан София” от своя страна е със закрита площ от 1200 кв.м, в които се включват електромеханично хале с 9 работни места и бояджийско и тенекиджийско хале, оборудвано да обслужва всички модели на Renault, Nissan и Dacia. Налице е и специализирано оборудване за обслужване на най-новия модел на марката Nissan: спортния GT-R, изискващ специални грижи. Електро-механичната част на сервиза може да поеме безпроблемно 700 - 800 влизания на месец, а бояджийското и тенекеджийското отделение са с капацитет 80-90 коли на месец. Към 31.08.2009 там работят 14 души - монтьори, бояджии, тенекеджии, приемчици и ръководен персонал.
В близко бъдеще се предвижда изграждането и на още едно хале, което да бъде строго специализирано за каросерийни ремонти, с площ от още 1200 кв.м, като тогава съществуващото хале ще поеме само механичните и електрически гаранционни и следгаранционни ремонти. Общо площта на целия имот е 8 дка, като се планира застрояване от около 4 000 кв.м сервизни и складови помещения за обслужването на трите марки. След построяването и на новия продажбен комплекс, намиращ се на бул. ”Европа”, това ще се превърне в най-големия продажбен и следпродажбен комплекс за Renault, Nissan и Dacia в София и в България.
Планираната застроена площ върху двата парцела е около 7 000 кв.м върху обща площ на имотите от 16 000 кв.м. Директните инвестиции на „Нисан София” АД до момента са около 250 000 лева, като основната инвестиция - от около 2 500 000 лв., за закупуване на земята и за строителство, е направена от структури на „Еврохолд”, основен акционер в „Нисан София” АД. След построяване и на другото хале общата инвестиция се предвижда да нарасне до 3 500 000 лв., в които не се включва строителството на изложбените салони за продажба на нови автомобили.


Източник: speed-press.com


Няма коментари:

Публикуване на коментар