Дебют във Франкфурт на изцяло новия Ford C-MAX.

Ford Europe разкри първите официални снимки на изцяло новия Ford C-Max, който ще направи световен дебют по време на „Франкфурт Мотор Шоу 2009”. Салонът отваря врати за посетители на 17 септември и ще продължи до 27-и.

Новият C-Max взима много от дизайна на прототипа Ford iosis Max concept, показан през март на автомобилното изложение в Женева, носейки нови нива на стил и привлекателност в MAV (multi-activity vehicle) класа си.

Тръгвайки като обикновен еднообемен автомобил, C-Max сега се възползва от “кинетичния дизайн” на Ford, чрез който пътническият модел изглежда по-динамичен, с линии на купе, широки черти на покрива, запазвайки обаче отличителните си характеристики – комфорт, пространство и практичност.

Новият Ford C-Max ще въведе много нови технологии, включвайки изцяло нов 1,6-литров Ford EcoBoost двигател с директно впръскване на горивото, както и нова система за паркиране.

Продажбите на Ford C-Max ще започнат от втората половина на 2010 г. Моделът ще бъде първият от новата генерация на Ford, използващ новата платформа за С-сегмента, която ще е ключов момент през следващите няколко години.

Глобалната програма на марката включва също изцяло нов
Ford Focus в края на 2010 г.

Повече информация за C-Max ще бъде разкрита по време на премиерата във Франкфурт този месец.


Източник: speed-press.com


Няма коментари:

Публикуване на коментар