KIA Soul е сред най-вълнуващите автомобили за 2010 г. в Америка според Time.com

KIA Motors America днес анонсира наградата ‘Най-вълнуващ автомобил на 2010 г.’ за KIA Soul, отличен от електронното издание на списание Time. Притежател на ‘Top Safety Pick’, предоставена от IIHS, и топ 5 в американската класация Kelley Blue Book’s на популярния сайт www.kbb.com, градският кросоувър бе възнаграден от TIME.com за обширното си вътрешно пространство, удобство, комфорт и достъпна цена.
Soul се отличава с модерна визия и уникален стил, насочени към младите по душа авто потребители. Моделът перфектно съчетава атрактивен дизайн, комфорт, високо ниво на сигурност и безопасност, достъпна цена и възможности за персонализация.

„С нетрадиционните си форми и бунтарски характер KIA Soul направи революционна експанзия в продуктовата гама на марката. Заедно с новите модели като компактния седан Forte, двувратия Forte Coupe и изцяло новия KIA Sorento сме убедени в бъдещия успех на марката, каза г-н Michael Sprague, вицепрезидент маркетинг, КМА. -
Приоритет в закупуването на нови превозни средства е перфектната комбинация от дизайн, икономичност, модерни технологии, удобство, комфорт и високо ниво на сигурност и безопасност. Освен че е притежател на посочените предимства, KIA Soul предлага възможности за персонализация, като предизвиква автомобилните фенове към емоционална връзка.”
На американския пазар моделът се предлага в 4 нива на оборудване – Soul , Soul +, Soul ! и Soul спорт. Модификацията Soul + е оборудвана с приятна текстилна материя, в която е инкрустирано логото на модела, докато Soul! предлага тапицерия с пепитен акцент. Любителите на класиката избират между изискан интериор в наситено червено и черно. Серийно моделите са оборудвани с аудиосистема AM/FM/CD/MP3, USB и iPod. Като опция се предлагат тонколони в съчетание с цветомузика, а червени диоди мигат в такт с ритъма на музиката.

Източник: speed-press.com


Няма коментари:

Публикуване на коментар