Подобрения за Citroen C-Crosser

С новата скоростна кутия с двоен съединител (Dual Clutch System) и обновен интериорен дизайн, Citroen C-Crosser предлага на своите пасажери значително подобрение по отношение на удоволствието от управлението и комфорта по време на пътуването.
Новата 6-степенна механична пилотирана скоростна кутия DCS с двоен съединител е изключително плавна и подходяща за всякакви условия. Тя се предлага като алтернатива на познатата 6-степенна механична скоростна кутия на двигателя HDi 160 FAP. Скоростната кутия DCS включва помощ за потегляне под наклон за улеснено тръгване и маневриране при наклон, по-голям от 5 градуса. Смесеният разход на гориво възлиза на 7,3 л /100 км, а стойността на отделения въглероден двуокис e 192 г/км.
В интериора C-Crosser е с обновени облицовки и с нов дизайн на информационната зона с инструменти пред водача. Така значително се повишава усещането за качество и удоволствие. В интериора са въведени някои новости, за да се увеличи комфортът и да се засили чувството за висококачествено изпълнение. Това са: ново покритие на по-голямата част на бордното табло – подсилено и обогатено с декоративни елементи,
горната част на тапицерията на вратите също е подсилена и с нов дизайн,
ново табло с контролно-измервателни уреди, с нови графики и хромирани кръгове около приборите и нова матрица, нови командни бутони за управление на климатичната система и обемни подглавници за местата на трети ред.
От гледна точка на оборудването C-Crosser включва автоматични чистачки със сензорно регулиране, за да отговори на нуждите на различния тип шофьори.
При високите нива на оборудване с двигател HDi 160 FAP ауспухът е хромиран.
За автомобилите, оборудвани с аудио системата Rockford Fosgate, усилвателят е с увеличена мощност от 650 W на 710 W.
И не на последно място – C-Crosser се предлага в два нови цвята: кафяв Mangaro и син Profond, който замества син Muzzano в гамата.
За моделите с двигател HDi 160 FAP и 6-степенна механична скоростна кутия разходът на гориво и емисиите на въглероден двуокис са намалени на 7,0 л/100 км и 185 г/км.


Източник: speed-press.com


Няма коментари:

Публикуване на коментар