Infiniti създаде нов глобален уеб портал

Infiniti стартира първия си глобален уеб портал Infiniti.com. "Infiniti.com е новият уеб адрес за всичко, свързано с Infiniti, каза Тору Саито, корпоративен вицепрезидент и лидер на Global Infiniti Business Unit. - Както и нашите автомобили, направихме нашия уебсайт малко по-различен, малко по-специален и малко по-добър."
През 1989 г., когато е създадена компанията Infiniti, първият интернет сайт тепърва предстои да бъде създаден 2 години по-късно. В навечерието на 20-ата си годишнина Infiniti обаче вече се е превърнала в световна марка с присъствие в 32 държави. Точно заради това компанията с гордост съобщава за стартирането на новия глобален уебсайт, който може да послужи на всеки клиент на марката по света.
Infiniti.com представлява единен уеб портал, в който хората от Сиатъл до Сеул могат да изпитат насладата от уникално и одухотворено 3D изживяване на всеки аспект, свързан с Infiniti. Тъй като България е една от държавите в света, в които Infiniti официално присъства, Infiniti.com разполага с богата секция на български език. Клиентите на марката в България могат да получат пълна информация за всичко, свързано с автомобилите, включително цени, технически характеристики, изключителните услуги на марката, да конфигурират собствен автомобил, да гледат видео клипове на моделите, да се свържат с компанията, да поръчат брошури за моделите или да се осведомяват своевременно за всички новини около марката чрез онлайн информационния бюлетин.
Непрекъснатата глобализация на марката е позволила да се направи такъв подбор от най-доброто от онлайн опита на Infiniti в различните държави и да се обедини в единен уеб портал.
Българските клиенти могат да разгледат директно националния уебсайт на Infiniti на адрес www.infinitibg.bg


Източник: speed-press.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар