Citroen DS3 поставя началото на новата серия DS

Citroen ще направи премиера на новия си модел DS3 на автосалона във Франкфурт следващия месец. Автомобилът поставя началото на новата серия от оригинални и атрактивни автомобили DS, към която по-късно ще бъдат добавени и други модели.

Citroen DS3 има дължина 3,95 метра, широчина 1,71 м и височина 1,46 м.

Благодарение на интелигентната архитектура на купето, равния покрив, подобен на комби, и тънките седалки, DS3 предлага пет реални пътнически места и голямо багажно пространство от 285 литра плюс жабка с обем 13 литра.

В интериора таблото е вдигнато по-високо, за да се осигури простор за краката на пътниците. Таблото е ориентирано към водача, а позицията на шофиране е ниска, с директно управление от волана.

Основният акцент в гамата DS ще са възможностите за персонализиране на автомобилите според предпочитанията на клиентите. DS3 предлага възможност за избор на различен покрив, цвят на купето, огледала за обратно виждане и джанти.

Вътре клиентите могат да избират между различни цветове и материали на тапицерията, лайсни на таблото, скоростни лостове и огромен набор от опции за оборудване. Всеки Citroen DS3 е луксозно обзаведен с висококачествени материали и с изключително качествена аудио система.

Предлагат се и седем различни аксесоара.
DS3 ще се предлагат с 5 двигателя, всички екологично ориентирани и отговарящи на нормата Евро5.

Клиентите могат да избират между два дизелови мотора с мощност 90 и 110 к.с. и три бензинови агрегата с мощност 95, 120 и 150 конски сили.


Източник: speed-press.com


Няма коментари:

Публикуване на коментар